Om Brael.se

Brael.se är ett miljömedvetet energiföretag som erbjuder de mest miljövänliga och kostnadseffektiva produkterna och lösningarna på solenergimarknaden. Vi säljer, projekterar samt installerar från Gävle och söderut.

Vår affärsmodell ligger i att skapa Sveriges mest nöjda kunder och ha en nära dialog med kund från start till slutinstallation. Vi tror att den nära relationen och kundnöjdheten kommer skapa ett långsiktigt värde och även tillföra förtroende för grannar och bekanta att också välja oss.

Framöver kommer Brael.se erbjuda batterilösningar, laddstolpar och allt därtill inom förnybar energi. Vi vill vara det självklara valet för kunden när det är dags att ställa om sig till framtidens samhälle.

Brael Norden AB
Tulegatan 15
113 53 Stockholm
Org-nr: 559178-1009

Email: support@brael.se
Telefon: 08 121 117 99

Lediga Tjänster

Säljare till Expansivt Solcellsföretag

Våra installationspartners

Vi samarbetar med de bästa och mest utbildade installatörerna runt om landet.  Efter att ha testat de flesta installatörerna på marknaden så vet vi vilka som kan leverera både vad gäller kvalité samt uppföljning. Nedan finner ni våra exklusivt utvalda installationspartners.

Solandia

Runt Stockholmsområdet använder vi oss av Solandia, deras montörer har gått igenom en av branschens mest ingående utbildning och har påvisat väldigt goda resultat. Projektledarna har alltid en nära dialog med kunden under hela processen.

JSS Tjänst

Placerade i Växjö, dock verksamma från Norrköping och nedåt i landet. De tar även våra installationer längs västkusten. Gång på gång visar JSS Tjänst att de är en av branschens mest noggranna, utförliga och ingående montörerna. Vi är extremt stolta över att kunna säga att JSS Tjänst är en av våra noga utvalda installationspartners.

Solgruppen Norden

Runt Göteborgsområdet hittar vi Solgruppen. De har lång erfarenhet och är en av företagen som har funnits längst i branschen. De jobbar främst med något större projekt, så som lantbruk, maskinhallar, industrilokaler m.m.

Solshoppen.se

Brael.se driver även Solshoppen.se som är Sveriges mest populära e-handelsbutik som säljer solpaneler, växelriktare, montagematerial mm främst mot privatmarknaden. Om du går i tankarna på att själv montera solceller och behöver material så tveka inte på att kontakta Solshoppen.se så hjälper vi er med rätt material för ditt tak samt även svarar på frågor kring projektering etc.